مهندسی پس از برداشت

مهندسی پس از برداشت یکی از گرایش های رشته مهندسی بیوسیستم است، مهندسی پس از برداشت همانطور که از نامش پیداست پس از برداشت محصولات کشاورزی بر روی آنها کاری انجام می دهد،

مصرف محصولات کشاورزی

محصولات کشاورزی پس از برداشت به چند صورت مصرف می شوند:

  • به صورت تازه خوری مصرف می شوند که بسیاری از میوه ها و سبزی ها به اینصورت هستند.
  • برای مصرف باید فرآوری شوند تا قابل استفاده باشند.
  • مقدار مازاد بر مصرف تازه خوری برای استفاده آتی نگهداری یا فرآوری می شود.

کار مهندسان پس از برداشت در این سه حوزه انجام می شود، به این صورت که آزمایشات کنترل کیفیت محصولات تازه، نظارت و کنترل بر نگهداری و انبارداری، کنترل و نظارت بر فرآوری و ساخت و بهینه سازی دستگاه های فرآوری را بر عهده دارند.

لینک کوتاه این برگه : http://biosyso.ir/SnLXq
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی *