مجله بیوسیستم

قابلیت ردیابی مواد غذایی (Food Traceability) چیست؟

ردیابی مواد غذایی به مجموعه کارها و برنامه هایی گفته می شود که امکان ردیابی منشأ تولید یک ماده غذایی و مراحل فرآوری و بسته بندی و ارسال آن در زنجیره توزیع را برای مصرف کننده فراهم میکند. قابلیت ردیابی موجب ایجاد امنیت غذایی می شود و مصرف کننده ها را از کیفیت و سلامت ماده غذایی مطمين می کند.

راه کارهای اجرایی برای قابلیت ردیابی مواد غذایی

  • راه حل های مبتنی بر اسناد ( کاغذی یا الکترونیکی )
  • استفاده از بارکد یک بعدی یا دو بعدی
  • سامانه بازشناسی با امواج رادیویی RFID
  • فناوری نانو در ردیابی مواد غذایی
  • ردیابی مواد غذایی با استفاده از DNA
  • استفاده از بارکد ژنتیکی به صورت اسپری
  • ردیابی مواد غذایی با استفاده از فناوری هسته ای

دریافت پاورپوینت با عنوان “راه کارهای ردیابی مواد غذایی”

برچسب ها

زاهد فتحی زاده

دانشجوی دکتری مهندسی بیوسیستم دانشگاه تهران هستم، به نوشتن آنلاین! علاقه زیادی دارم، هنرآموز آموزش و پرورش هستم. Zahed Fathizadeh on ResearchGate

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

بستن